henkilökunta

Juha Talvensaari

Toimitusjohtaja

Puh. 045 671 8220
nalle@nallenkylpyhuoneremontti.fi

Yrittäjänä toimiminen alkoi vuonna 1992 Oulussa elektroniikan tuotannollisessa toiminnassa. Mielenkiintoa rakennusalalle on ollut aina, ja vuonna 2003 päätin siirtyä elektroniikan parista rakennusalalle. Vuodesta 2004 alkoi yrittäjän elämä remonttien parissa pk-alueella. Märkätilaremontteja omin käsin tehtynä 9 vuotta, tämän jälkeen siirryin kehittämään yritystämme palvelemaan yhä paremmin meidän asiakkaita. Työ on erittäin mielenkiintoista ja haastavaa, henkilökohtaiset tavoitteet ovat olleet aina korkealla.

Marika Hendren

Projektipäällikkö

Puh. 050 572 0241
marika.hendren@nallenkylpyhuoneremontti.fi

Olen ollut alalla yli kymmenen vuotta eri tehtävissä kuten suunnittelu-, projektinjohto sekä myyntitehtävissä. Koulutukseltani olen sisustaja ja pääaineena pintakäsittely. Pitkä työhistoria on kuitenkin opettanut asioita pintaa syvemmältä. Työssäni nautin eniten siitä, että löydän asiakkaalle hänelle sopivimmat ratkaisut ja hän saa toivomansa uudistetut toimivat tilat.


Esittely - MarikaSami Lemetti

Projektipäällikkö

Puh. 050 415 6446
sami.lemetti@nallenkylpyhuoneremontti.fi

Olen tehnyt 5 vuotta erilaisia kodin remontteja, joista sain hyvän käytännön kokemuksen kodin remonttien suunnitteluun. Nyt viimeiset 9 vuotta on tehnyt kodinremontti suunnittelua, pääpainona märkätilat. Pyrin suunnittelussa aina ensisijaisesti löytämään toimivia ratkaisuja, jonka jälkeen vasta keskityn visuaaliseen puoleen.


Esittely - SamiJarkko Aho

Projektipäällikkö

Puh. 050 400 8776
jarkko.aho@nallenkylpyhuoneremontti.fi

Näitä hommia olen tehnyt siitä lähtien, kun vasaran jaksoin nostaa. Aluksi tietysti taloja rakentaneen isäukon hidasteena ja sormet kipeinä, mutta hiljalleen apulaisena. Muutin Etelä-Suomeen, ja rakentaminen vaihtui remonttien myyntiin ja sillä saralla lopulta myyntipäällikön hommiin. Jossain vaiheessa leipääntyminen löytyi ruokalistalta ja muutin takaisin maaseudulle. Tuolloin aloitin hommat talopakettien viennissä ja työ muuttui hiljalleen kotimaanmarkkinoiden myynniksi. Jatkuva tonttipula vaivasi asiakkaita ja päätinkin palata remonttien pariin, tällä kertaa työnjohtoroolilla höystettynä. Toimenkuva on mielenkiintoinen ja siinä pääsee hyödyntämään yli kahdenkymmen vuoden aikana kertynyttä kokemusta rakennusalalta.


Esittely - Jarkko