Muut märkätilojen työt

Kosteusvaurioiden kartoitus ja korjaus

Tunkkainen ilma ja höyryn runsas tiivistyminen ovat merkkejä kosteusvauriosta.

Kodin märkätilat ovat alttiita kosteusvaurioille. Paljaalla silmällä nähtäviä kosteusvaurion jälkiä ovat vuodot, kuprut, halkeamat ja saumoissa näkyvät pilkut. Toisinaan ongelman paikantaminen ei onnistu ulkonäön perusteella. Ummehtunut tuoksu saattaa olla merkki rakenteissa piilevästä ongelmasta. Mikäli epäilet kosteusvauriota, on aika ryhtyä tutkimaan asiaa. Teemme kattavat kosteusmittaukset ja myös mahdollisesti tarvittavat korjaukset.

Joskus pintaminttaus riittää kosteusvaurion havaitsemiseen.

Kosteusvaurion tutkiminen kannattaa aloittaa pintamittauksella, jolloin itse rakennetta ei tarvitse purkaa. Pintamittaus on kuitenkin aina vain suuntaa antava, joten mikäli haluat varmistua asiasta, suoritamme rakenteiden sisätutkimukset poraamalla seinään pieniä reikiä mittauksia varten. Epäselvissä tapauksessa joudumme irrottamaan pintamateriaalit kokonaan, jotta tilanne saadaan selvitettyä asianmukaisesti.

Käytämme mittareinamme GANN ja Vaisala OY:n tuotteita.

Kosteusvaurioiden korjaus Helsingissä

Kun kosteusvaurion laajuus on selvinnyt, poistamme vahingoituneet materiaalit ja kuivaamme pysyvät rakenteet DRY100-tasokuivaimella tai kohdepuhaltimella. Tämän jälkeen pääsemme uusimaan pintamateriaaleja ja remontin jälkeen suoritamme perusteellisen loppusiivouksen sekä lopputarkastuksen.

Kosteusvauriot ovat terveydelle haitallisia. Tästä syystä korjaustoimenpiteet tulee aina aloittaa ajoissa suurempien vahinkojen välttämiseksi.

MÄRKÄTILOJEN PUTKITYÖT

Märkätilojen putkityöt viranomaisten turvallisuusmääräyksiä noudattaen.

Teemme putkityöt asiantuntemuksella ja vankalla kokemuksella, kuten käyttövesiputkien asennukset ja muut LVI-työt, luotettavasti ja luvanvaraisesti kaikenlaisissa kohteissa.

Olipa kohde sitten kotitalous, taloyhtiö, yritys tai rakennusliike, hoidamme hoitaa tarvittavat putkityöt huolella alusta loppuun! Annamme jokaiselle toteuttamallemme putkityölle laatutakuun, sekä takuun sovitussa aikataulussa pysymisestä.

MÄRKÄTILOJEN SÄHKÖTYÖT

Märkätilojen sähkötyöt vaativat erityistä tarkkuutta.

Tästä syystä märkätilojen sähkötyöt kannattaa antaa ammattimiehien tehtäväksi. Kauttamme saat myös märkätilojen remontin ohessa tehtävät sähkötyöt.

Teetämme työt aina luottettavilla ja pitkäaikaisilla yhteistyökumppaneillamme. Urakan vastuu pysyy alusta loppuun asti meillä ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Tästä syystä turvaudumme ainoastaan ammattitaitoisiin alihankkijoihin, joiden käden jälkeen tiedämme olevamme täysin tyytyväisiä. Annamme jokaiselle työllemme laatutakuun ja takuun sovitussa aikataulussa pysymisestä.

VEDENERISTYKSET

Ammattilaisen toteuttamalla vedeneristyksellä vältyt kosteusvaurioilta.

Märkätilat eli kylpyhuone ja sauna, ovat usein asunnon kalleinta tilaa neliömetriä kohden. Ammattilaisen toteuttama vedeneristys auttaa sinua välttämään turhat kosteusvauriot . Kun työ on tehty oikein ja materiaaleina käytetään kosteutta hyvin kestäviä aineita, vesi ei pääse tunkeutumaan rakenteisiin.


vttlogo

Vedeneristystyöt VTT-märkätilasertifioidulla ammattilaisella

Kosteustilojen materiaaleilta vaaditaan enemmän kuin muiden tilojen materiaaleilta. Huomioitavia seikkoja märkätilojen remontoinnissa ovat rakenteiden höyrytiiviys, tilojen tuuletus, sekä tilan koko. vedeneristys tehdään aina tietyn järjestelmän ja tietyn valmistajan tuotteilla alusta loppuun saakka. Aineita ja menetelmiä ei saa sekoittaa keskenään tai vaihtaa kesken työn.

ILMAINEN ARVIOKÄYNTI & KIRJALLINEN TARJOUS


Tutustumme jokaiseen uuteen kohteeseemme tekemällä sinne veloituksettoman arviointikäynnin.

Arvionkäynnin jälkeen toimitamme sinulle kirjallisen tarjouksen veloituksetta. Töiden hinnat sisällytetään koko tarjouksen hintaan. Yksityiskohtaisesta erittelystä selviää kaikkien työvaiheiden materiaalit sekä aikataulut. Näin tiedät, mistä maksat ja kuinka kauan remontti vie aikaa.Tilaa veloitukseton arviokäynti