Sauna­remontti

Saunaremontti avaimet käteen -periaatteella

Nallen Kylpyhuoneremontti tekee saunaremontit kokemuksella pääkaupunkiseudulla Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. Saunan remontti tulee yleensä ajankohtaiseksi, kun sauna on vanha ja / tai se vaatii korjauksia, ja joskus taas halutaan uudistaa saunan ilmettä. Oli syysi saunan remontointiin mikä tahansa, saat meiltä aina luotettavaa ja laadukasta palvelua.

Teemme aina remontoitavaan saunaan arviointikäynnin veloituksetta ja sen jälkeen annamme asiakkaalle kirjallisen tarjouksen. Arviointikäynti tarkoittaa sitä, että asiakkaalle laskettavaa hintatarjousta varten suunnittelija tulee käymään remontoitavassa saunassa paikan päällä, ottaa siitä mitat sekä samalla käynnillä kartoittaa asiakkaan toiveet pintamateriaalien ja saunaremontin suhteen.

Asiakkaan kanssa käytyjen keskustelujen ja suunnittelijan mittausten perusteella suunnittelija piirtää kuvat saunasta ja laskee tarjouksen saunaremontin hinnasta. Saunaremontin hinta koostuu tarjouksessa useista elementeistä ja lasketun tarjouksen sisältö käydään aina asiakkaan kanssa läpi. "Avaimet käteen" saunaremontin hintaan sisältyy rakennus- ja sähkö- sekä putkityöt, materiaalit ja kalusteet sekä alustava arvio remontin aikataulusta. Mikäli sauna on rakennettu ennen vuotta 1994, tulee saunassa tehdä myös asbestikartoitus, jonka hinta ei sisälly tarjoukseen.


Lue lisää sauna­remonteista alueittain:


Saunaremontin aloitus ja eteneminen

Kun asiakas on hyväksynyt suunnittelijan laskeman tarjouksen saunaremontista, etenee remontti sopimuksen allekirjoittamisesta remontin aikataulun vahvistamiseen. Toimitamme asiakkaalle aina tarvittavat tiedot saunaremontista, jotta he pystyvät tekemään ilmoituksen taloyhtiölle tarpeen vaatiessa.

Kun saunaremontin aikataulu on lyöty lukkoon, alkaa tavarantoimitusten aikataulutus saunaremontin aikataulujen mukaisiksi. Kun kaikki aikataulutukset on saatu tehtyä, aloitetaan saunaremontti ja se toteutetaan työohjeen mukaisesti.

Nallen Kylpyhuoneremontti sitoutuu aina remontista sovittuun aikatauluun ja annamme takuun remontoitavan kohteen valmistumisesta ajallaan. Suosittelemme ottamaan saunaremontille ulkopuolisen valvojan, jotta epäselvyyksiä remontin suhteen ei pääse syntymään kummallekaan osapuolelle.Kahden vuoden takuu saunaremontille

Saunaremontin valmistumisen jälkeen luovutetaan remontoitu kohde asiakkaalle käyttövalmiina sekä samalla luovutetaan valmiit ja vaaditut tarkastuspöytäkirjat. saunaremontin valmistuttua olemme yhteydessä asiakkaaseen ja katsomme, että kaikki on kunnossa. Nallen Kylpyhuoneremontti antaa saunaremonteille kahden vuoden takuun YSE 1998-rakennusehtojen mukaisesti.Kotitalousvähennys myös saunaremontin hinnasta

Älä unohda hyödyntää kotitalousvähennystä! Muistathan, että ammattilaisilla teetetty saunaremontti on kotitalouksille verovähennyskelpoinen. Lue lisää ->Tilaa veloitukseton arviokäynti