Sauna­remontti Vantaa

Saunaremontit vantaalla avaimet käteen -periaatteella Vantaan alueella.


Nallen Kylpyhuoneremontti tekee saunaremontit kokemuksella pääkaupunkiseudulla Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. Saunan remontointi tulee usein ajankohtaiseksi, kun saunalla alkaa olla ikää tai se vaatii korjauksia. Tai ehkä vain haluat uudistaa saunasi ilmettä. Olipa syysi saunan remontointiin mikä tahansa, saat meiltä aina luotettavaa ja laadukasta palvelua.

Saunaremontin suunnittelu alkaa arviointikäynnillä, joka on sinulle ilmainen, eikä sido mihinkään. Arviokäynnillä suunnittelija tulee käymään remontoitavassa saunassa paikan päällä, ottaa siitä mitat ja kartoittaa toiveesi uuden saunan pintamateriaalien suhteen. Samalla voitte keskustella tarkemmin saunaremontin laajuudesta ja muista toiveista. Käynnin perusteella pystymme laskemaan sinulle tarjouksen saunaremontin hinnasta.

Arviokäynnillä käytyjen keskustelujen ja suunnittelijan suorittamien mittausten perusteella suunnittelija piirtää kuvat saunasta, ja toimittaa sinulle tarjouksen. Saunaremontin hinta koostuu tarjouksessa useista eri elementeistä. Käymme lasketun tarjouksen sisällön läpi kanssasi tarkasti. "Avaimet käteen" -periaatteella tehdyn saunaremontin hintaan sisältyvät rakennus-, sähkö- sekä putkityöt, materiaalit ja kalusteet, sekä alustava arvio remontin aikataulusta.

Ennen vuotta 1994 rakennetuissa asunnoissa tulee saunassa tehdä myös asbestikartoitus. Sen hinta ei sisälly tarjoukseen.


AIKATAULUSSA PYSYTÄÄN

Kun hyväksyt suunnittelijan laskeman tarjouksen saunaremontistasi, saat allekirjoitettavaksesi sopimuksen. Tämän jälkeen vahvistamme remontin aikataulun. Toimitamme sinulle aina tarvittavat tiedot saunaremontista, jotta voit tarpeen vaatiessa tehdä ilmoituksen remontista taloyhtiölle.

Sen jälkeen, kun saunaremontin aikataulu on lyöty lukkoon, alamme aikatauluttaa tavarantoimituksia. On tärkeää, että tarvittavat tuotteet saapuvat saunaremontin aikataulun mukaisesti. Aikataulutusten jälkeen aloitamme itse saunaremontin. Toteutamme sen aina työohjeen mukaisesti.

Nallen Kylpyhuoneremontti sitoutuu aina remontista sovittuun aikatauluun. Saat meiltä takuun remontoitavan kohteen valmistumisesta ajallaan. Suosittelemme, että otat saunaremontille ulkopuolisen valvojan, jotta epäselvyyksiä remontin suhteen ei pääse syntymään kummallekaan osapuolelle.


SAAT SAUNAREMONTILLE KAHDEN VUODEN TAKUUN

Luovutamme remontoidun kohteen käyttövalmiina sinulle heti saunaremontin valmistumisen jälkeen. Samalla saat vaaditut tarkastuspöytäkirjat remontista. Kun kaikki on valmista, olemme sinuun yhteydessä ja varmistamme, että kaikki on kunnossa. Nallen Kylpyhuoneremontti antaa saunaremonteille YSE 1998-rakennusehtojen mukaisesti kahden vuoden takuun.


KOTITALOUSVÄHENNYS KOSKEE MYÖS SAUNAREMONTIN TYÖN OSUUTTA

Muistathan, että ammattilaisilla teetetty saunaremontti on kotitalouksille verovähennyskelpoinen. Älä siis unohda hyödyntää kotitalousvähennystä! Se säästää sinulle selvää rahaa!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä »