yritysesittelyTeemme kylpyhuone- ja saunaremontteja "avaimet käteen" -periaatteella pääkaupunkiseudulla. Yrityksemme on jatkuvassa kasvussa; työllistämme tällä hetkellä 15 henkilöä.

Veloituksetonta arviokäyntiä varten suunnitellijamme tulee käymään kohteessa. Käynnin aikana otamme kohteesta mitat ja kartoitamme asiakkaan toiveet ja tarpeet, sekä pintamateriaalit ja kalusteet.

Luovutamme kohteen asiakkaalle käyttövalmiina. Emme poistu paikalta, ennen kuin asiakas on tyytyväinen. Annamme työllemme kahden vuoden takuun.


Tutustu henkilökuntaammeKannusta!

Tue lapsia ja nuorisoa harrastuksissa. Siellä on meidän menestys ja tulevaisuus.Tue nuorten urheilua!

Urheilu kuuluu kaikille, mutta valitettavasti jokaisella meistä ei ole resursseja panostaa varsinkaan tavoitteelliseen treenaamiseen ja kilpailemiseen. Perheen ja läheisten lisäksi sponsorien tuki on äärettömän tärkeää ja se avaa urheilijalle paremmat mahdollisuudet saavuttaa tavoitteensa.

Harrastuksilla ja yhdessä tekemisellä on positiivinen vaikutus nuorten hyvinvointiin ja yritykset, seurat, lajiliitot sekä muut yhteisöt voivat osaltaan olla mukana edistämässä tätä ja toteuttamassa unelmia yhdessä nuorten kanssa!


Lisää yritysesittelyvideoita »Kuvia töistämme Facebook-sivuillamme!

Nallen facebookin kuva