Kylpyhuone­remontti

Kylpyhuoneremontti avaimet käteen -periaatteella


Kylpyhuoneremontit pääkaupunkiseudulla tekee Nallen Kylpyhuoneremontti. Toimimme Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla.

Kylpyhuoneen remonttia aletaan usein miettimään, kun kylpyhuone on vanha, tai se vaatii korjauksia ja toisinaan halutaan vaan uudistaa kylpyhuoneen ilmettä. Oli syy kylpyhuoneen remontointiin mikä tahansa, saat meiltä aina luotettavaa ja laadukasta palvelua.

Teemme aina remontoitavaan kohteeseen arviointikäynnin veloituksetta ja sen jälkeen lähetämme asiakkaalle kirjallisen tarjouksen. Arviointikäynti tarkoittaa sitä, että asiakkaalle laskettavaa tarjousta varten suunnittelija tulee käymään remontoitavassa kylpyhuoneessa paikan päällä, ottaa siitä mitat sekä samalla käynnillä suunnittelija kartoittaa asiakkaan toiveet pinta-materiaalien sekä kalusteiden ja kylpyhuoneremontin suhteen.

Asiakkaan kanssa käytyjen keskustelujen ja suunnittelijan mittausten perusteella suunnittelija piirtää kuvat kylpyhuoneesta ja laskee tarjouksen kylpyhuoneremontin hinnasta.

Kylpyhuoneremontin hinta koostuu tarjouksessa mukana olevista elementeistä ja laskettu tarjous käydään aina asiakkaan kanssa läpi. "Avaimet käteen" kylpyhuoneremontin hintaan sisältyy rakennus- ja sähkö- sekä putkityöt, materiaalit ja kalusteet sekä alustava arvio remontin aikataulusta. Mikäli kylpyhuone on rakennettu ennen vuotta 1994, tulee kohteessa tehdä myös asbestikartoitus, jonka hintaa ei ole laskettu tarjoukseen.


Lue lisää kylpyhuone­remonteista alueittain:


Kylpyhuoneremontin aloitus ja eteneminen

Sen jälkeen, kun asiakas on hyväksynyt suunnittelijan laskeman tarjouksen, etenee kylpyhuoneremontti sopimuksen allekirjoittamisesta remontin aikataulun vahvistamiseen. Toimitamme aina asiakkaalle tarvittavat tiedot, jotta he pystyvät tekemään ilmoituksen taloyhtiölle tarpeen vaatiessa.

Kun kylpyhuoneremontin aikataulu on lyöty lukkoon, alkaa tavarantoimitusten aikataulutus kylpyhuoneremontin aikataulujen mukaisiksi. Kun kaikki aikataulutukset on saatu tehtyä, aloitetaan kylpyhuoneremontti ja se toteutetaan työohjeen mukaisesti.

Nallen Kylpyhuoneremontti sitoutuu aina remontista sovittuun aikatauluun ja annamme takuun remontoitavan kohteen valmistumisesta ajallaan. Suosittelemme ottamaan kylpyhuoneremontille ulkopuolisen valvojan, jotta epäselvyyksiä remontin suhteen ei pääse syntymään kummallekaan osapuolelle.Kahden vuoden takuu kylpyhuoneremontille

Kylpyhuoneremontin valmistumisen jälkeen luovutetaan remontoitu kohde asiakkaalle käyttövalmiina sekä samalla luovutetaan valmiit ja vaaditut tarkastuspöytäkirjat. Kylpyhuoneremontin valmistuttua olemme yhteydessä asiakkaaseen ja katsomme, että kaikki on kunnossa. Nallen Kylpyhuoneremontti antaa kylpyhuoneremonteille kahden vuoden takuun YSE 1998-rakennusehtojen mukaisesti.Kotitalousvähennys myös kylpyhuoneremontin hinnasta

Älä unohda hyödyntää kotitalousvähennystä! Muistathan, että ammattilaisilla teetetty kylpyhuoneremontti on kotitalouksille verovähennyskelpoinen. Lue lisää ->Tilaa veloitukseton arviokäynti