Kylpyhuone­remontti Vantaa

Kylpyhuoneremontit Vantaan alueella avaimet käteen -periaatteella.


Alkaako kylpyhuoneesi olla aikansa elänyt? Vaativatko lauteet korjausta tai kyllästyttävätkö kaakelit?

Kylpyhuoneen remontti tulee usein ajankohtaiseksi kun kylpyhuoneella alkaa olla ikää, tai se vaatii suoranaisia korjauksia. Olipa syy kylpyhuoneremontille mikä tahansa, meiltä saat aina luotettavaa ja laadukasta palvelua.

Ensimmäinen askel remontin suunnittelussa on arviokäynti, jonka teemme remontoitavaan kohteeseen aina veloituksetta. Tämän arviokäynnin pohjalta laskemme sinulle kirjallisen tarjouksen remontin hinnasta.

Arviointikäynnillä suunnittelija tulee käymään remontoitavassa kylpyhuoneessa paikan päällä. Hän ottaa kylpyhuoneesta mitat ja samalla käynnillä suunnittelija kartoittaa toiveesi pintamateriaalien ja kalusteiden suhteen. Samalla voitte keskustella kylpyhuoneremontin laajuudesta.

Käynnin aikana käytyjen keskustelujen ja suunnittelijan tekemien mittausten perusteella suunnittelija piirtää kuvat uudesta kylpyhuoneesta. Saat myös tarjouksen kylpyhuoneremontin hinnasta.

Kylpyhuoneremontin hinta muodostuu tarjouksessa mukana olevista elementeistä. Käymme lasketun tarjouksen aina yhdessä läpi kanssasi. "Avaimet käteen" -periaatteella toteuttavan kylpyhuoneremontin hintaan sisältyvät rakennustöiden lisäksi sähkö- ja putkityöt, materiaalit ja kalusteet, sekä alustava arvio remontin aikataulusta. Jos kylpyhuoneesi on rakennettu ennen vuotta 1994, täytyy kohteessa tehdä myös asbestikartoitus. Sen hintaa ei ole laskettu mukaan tarjoukseen.


KYLPYHUONEREMONTIN ALOITUS JA ETENEMINEN

Jos päätät hyväksyä suunnittelijan laskeman tarjouksen, kylpyhuoneremontti etenee sopimuksen allekirjoittamisesta remontin aikataulun vahvistamiseen. Palveluumme kuuluu, että toimitamme sinulle valmiiksi taloyhtiölle mahdollisesti tehtävään ilmoitukseen vaadittavat tiedot.

Sen jälkeen, kun kylpyhuoneremontin aikataulu on lyöty lukkoon, aikataulutamme tavarantoimitukset niin, että ne istuvat kylpyhuoneremontin aikatauluihin. Kun kaikki on valmistamme, aloitamme itse kylpyhuoneremontin työohjeita noudattaen.

Nallen Kylpyhuoneremontti sitoutuu aina aikatauluun, jonka olemme yhdessä sopineet. Sopimuksessa pysyminen on meille niin tärkeä asia, että annamme sinulle remontin valmistumisajasta takuun. Ulkopuolisen valvojan ottaminen kylpyhuoneremontille on suositeltavaa. Näin vältytään molemmin puolin epäselvyyksiltä remontin suhteen.KAHDEN VUODEN TAKUU KAIKILLE KYLPYHUONEREMONTEILLE

Kun kylpyhuoneremontti on valmis, luovutamme remontoidun kohteen sinulle käyttövalmiina. Samalla luovutamme vaaditut tarkastuspöytäkirjat.

Olemme sinuun yhteydessä ja varmistamme, että kaikki on remontin suhteen kunnossa. Nallen Kylpyhuoneremontti antaa kylpyhuoneremontillesi kahden vuoden takuun YSE 1998-rakennusehtojen mukaisesti.


MUISTA MYÖS KOTITALOUSVÄHENNYS

Tiesithän, että ammattilaisilla teetetty kylpyhuoneremontti on kotitalouksille verovähennyskelpoinen? Älä siis unohda hyödyntää kotitalousvähennystä!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä »