Kylpyhuone­remontti Helsinki

Kylpyhuoneremontti Helsingissä avaimet käteen -periaatteella.


Nallen Kylpyhuoneremontti tekee kylpyhuoneremontit pääkaupunkiseudulla ammattitaitoisesti ja aikataulussa pysyen. Toimimme Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla.

Kylpyhuoneen remontti tulee usein ajankohtaiseksi kun kylpyhuoneella alkaa olla ikää, tai se vaatii korjauksia. Joskus halutaan vain kotiin uutta ilmettä. Meiltä saat aina luotettavaa ja laadukasta palvelua, olipa syy kylpyhuoneen remontointiin mikä tahansa.

Kylpyhuoneremontin suunnittelu alkaa arviointikäynnillä, jossa suunnittelija tulee paikan päälle katsomaan kylpyhuonettasi ja ottamaan siitä mittoja. Samalla voitte keskustella toiveistasi esimerkiksi pinta-materiaalien ja kalusteiden suhteen ja käydä läpi kylpyhuoneremontin laajuutta.

Arviokäynti on sinulle veloitukseton, eikä se sitouta sinua mihinkään.

Suunnittelija piirtää käynnin ja keskustelujenne perusteella kuvat kylpyhuoneesta, ja laskee tarjouksen kylpyhuoneremontin hinnasta.KYLPYHUONEREMONTIN HINTA

Kylpyhuoneremontin hinta muodostuu työn laajuuden mukaan tarjouksessa mukana olevista elementeistä. "Avaimet käteen" -periaatteella tehtävän kylpyhuoneremontin hintaan sisältyvät rakennus-, sähkö- ja putkityöt, materiaalit ja kalusteet, sekä alustava arvio remontin aikataulusta.

Käymme tarjouksen kohta kohdalta läpi kanssasi ja vastaamme mielellämme mieltä askarruttaviin kysymyksiisi.

Huomaathan, että mikäli asuntosi on rakennettu ennen vuotta 1994, tulee kylpyhuoneessa tehdä myös asbestikartoitus. Sen hintaa ei ole laskettu mukaan tarjoukseen.REMONTIN ETENEMINEN

Jos päätät hyväksyä suunnittelijamme laskeman tarjouksen, saat allekirjoitettavaksi sopimuksen. Samalla vahvistamme kylpyhuoneremontin aikataulun. Saat meiltä tarvittavat tiedot, jotta pystyt tarpeen vaatiessa tekemään ilmoituksen remontista myös taloyhtiöllesi.

Kun kylpyhuoneremontin aikataulu on lyöty lukkoon, alamme aikatauluttaa tavaroiden toimituksia kylpyhuoneremontin aikataulujen mukaisiksi. Sen jälkeen voimmekin aloittaa itse kylpyhuoneremontin. Remontti toteutetaan aina työohjeen mukaisesti.

Ymmärrämme, että kylpyhuoneen remontista aiheutuu sinulle ja perheellesi ylimääräistä vaivaa. Siksi sitoudumme aina remontista sopimaamme aikatauluun ja annamme takuun remontoitavan kohteen valmistumisesta ajallaan.

Suosittelemme, että otat kylpyhuoneremontille ulkopuolisen valvojan. Näin ei pääse syntymään epäselvyyksiä remontin suhteen kummallekaan osapuolelle.MYÖNNÄMME KYLPYHUONEREMONTILLE KAHDEN VUODEN TAKUUN

Saat kylpyhuoneesi remontin valmistumisen jälkeen käyttöösi käyttövalmiina. Samalla luovutamme sinulle valmiit, vaaditut tarkastuspöytäkirjat.

Olemme vielä yhteydessä sinuun jälkeenpäin ja varmistamme, että kaikki on varmasti kunnossa ja sopimuksen mukaisesti hoidettu.

Nallen Kylpyhuoneremontti antaa kylpyhuoneremonteille kahden vuoden takuun YSE 1998- rakennusehtojen mukaisesti.KOTITALOUSVÄHENNYS KOSKEE MYÖS KYLPYHUONEREMONTTIA

Tiesithän, että ammattilaisilla teetetty kylpyhuoneremontti on kotitalouksille verovähennyskelpoinen? Älä siis unohda hyödyntää kotitalousvähennystä! Se tuo sinulle selvää säästöä!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä »