Sauna­remontti ESPOO

Saunaremontti Espoon alueella avaimet käteen -periaatteella.


Saunan remontti tulee yleensä ajankohtaiseksi, kun sauna on vanha ja / tai se vaatii korjauksia. Joskus taas halutaan uudistaa saunan ilmettä. Olipa syysi saunan remontointiin mikä tahansa, saat meiltä aina luotettavaa ja laadukasta palvelua.

Teemme aina remontoitavaan saunaan arviointikäynnin veloituksetta. Arviokäynnin jälkeen annamme asiakkaalle kirjallisen tarjouksen. Arviointikäynnillä suunnittelija tulee käymään remontoitavassa saunassa paikan päällä, ottaa siitä mitat, sekä kartoittaa samalla käynnillä asiakkaan toiveet pintamateriaalien ja saunaremontin suhteen.

Asiakkaan kanssa käytyjen keskustelujen ja suunnittelijan mittausten perusteella suunnittelija piirtää kuvat saunasta, ja laskee tarjouksen saunaremontin hinnasta. Saunaremontin hinta koostuu tarjouksessa useista elementeistä. Lasketun tarjouksen sisältö käydään aina läpi asiakkaan kanssa. "Avaimet käteen" -saunaremontin hintaan sisältyy rakennus-, sähkö- ja putkityöt, materiaalit ja kalusteet, sekä alustava arvio remontin aikataulusta.

Mikäli sauna on rakennettu ennen vuotta 1994, tulee saunassa tehdä myös asbestikartoitus. Sen hinta ei sisälly tarjoukseen.


SAUNAREMONTIN ALOITUS JA ETENEMINEN

Kun asiakas on hyväksynyt suunnittelijan laskeman tarjouksen saunaremontista, etenee remontti sopimuksen allekirjoittamisesta remontin aikataulun vahvistamiseen. Toimitamme asiakkaalle aina tarvittavat tiedot saunaremontista, jotta he pystyvät tekemään ilmoituksen taloyhtiölle tarpeen vaatiessa.

Kun saunaremontin aikataulu on lyöty lukkoon, aikataulutetaan tavarantoimitukset saunaremontin aikataulujen mukaisiksi. Aikataulutuksen jälkeen aloitetaan saunaremontti ja toteutetaan se työohjeen mukaisesti.

Nallen Kylpyhuoneremontti sitoutuu aina remontista sovittuun aikatauluun. Annamme takuun remontoitavan kohteen valmistumisesta ajallaan. Suosittelemme, saunaremontille otetaan ulkopuolinen valvoja, jotta kummallekaan osapuolelle ei pääse syntymään epäselvyyksiä remontin suhteen.


KAHDEN VUODEN TAKUU SAUNAREMONTILLE

Saunaremontin valmistumisen jälkeen remontoitu kohde luovutetaan asiakkaalle käyttövalmiina. Samalla luovutetaan vaaditut tarkastuspöytäkirjat. Saunaremontin valmistuttua olemme yhteydessä asiakkaaseen ja tarkastamme, että kaikki on kunnossa. Nallen Kylpyhuoneremontti antaa saunaremonteille kahden vuoden takuun YSE 1998- rakennusehtojen mukaisesti.


KOTITALOUSVÄHENNYS MYÖS SAUNAREMONTIN HINNASTA

Muistathan, että ammattilaisilla teetetty saunaremontti on kotitalouksille verovähennyskelpoinen. Älä unohda hyödyntää kotitalousvähennystä!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä »