Sauna­remontti Helsinki

Saunaremontti Helsingissä avaimet käteen -periaatteella.


Nallen Kylpyhuoneremontti on erikoistunut kylpyhuoneiden ja saunojen remontointiin. Teemme saunaremontit kokemuksella pääkaupunkiseudulla Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla.

Yleensä saunan remontti tulee ajankohtaiseksi siinä vaiheessa, kun sauna alkaa olla vanha, tai se vaatii korjauksia. Tai ehkä haluat vain uudistaa saunan ilmettä uusilla pinnoilla. Olipa syysi saunan remontille mikä tahansa, meiltä saat aina luotettavaa ja laadukasta palvelua.

Ensimmäinen vaihe saunaremontin suunnittelussa on arviokäynti. Käymme aina paikan päällä katsomassa remontoitavan kohteen ja ottamassa siitä mitat. Samalla keskustelemme toiveistasi esimerkiksi saunan pintamateriaalien ja saunaremontin laajuuden suhteen. Tämä arviokäynti on sinulle maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.


SAUNAREMONTIN HINTA

Käynnin ja käymienne keskustelujen perusteella suunnittelijamme piirtää saunasta kuvat, ja laskee sinulle tarjouksen saunaremontin hinnasta.

Tarjouksessa määritelty hinta koostuu useista eri elementeistä, kuten valituista materiaaleista ja saunaremontin laajuudesta. "Avaimet käteen" -periaatteella tehtävän remontin hintaan sisältyvät kaikki tarvittavat rakennus-, sähkö- ja putkityöt, materiaalit ja kalusteet, sekä alustava arvio remontin aikataulusta.

Käymme tarjouksen kohta kohdalta läpi kanssasi ja vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Mikäli saunasi on rakennettu ennen vuotta 1994, tulee saunassa tehdä myös asbestikartoitus, jonka hinta ei sisälly tarjoukseen.


REMONTIN ETENEMINEN

Kun olet hyväksynyt suunnittelijan laskeman tarjouksen saunaremontista, saat allekirjoitettavaksesi sopimuksen. Samalla voitte vahvistaa remontin aikataulun. Toimitamme sinulle kaikki tarvittavat tiedot saunaremontistasi, jotta voit tarpeen niin vaatiessa tehdä ilmoituksen remontista taloyhtiöllesi.

Kun aikataulu on lyöty kanssasi lukkoon, alamme aikatauluttaa tavaroiden toimituksia saunaremontin aikataulujen mukaisiksi. Tämän jälkeen pääsemme aloittamaan itse saunaremontin. Toteutamme työn aina etukäteen määritellyn työohjeen mukaisesti.

Ymmärrämme, että saunaremontti aiheuttaa sinulle ja perheellesi ylimääräistä vaivaa kotonanne. Nallen Kylpyhuoneremontti sitoutuu siksi aina remontista sovittuun aikatauluun ja annamme remontoitavan kohteen valmistumisesta ajallaan myös takuun.

Suosittelemme ottamaan saunaremontille ulkopuolisen valvojan, jotta epäselvyyksiä remontin suhteen ei pääse syntymään kummallekaan osapuolelle.


KAHDEN VUODEN TAKUU

Kun saunaremonttisi on valmis, remontoitu sauna luovutetaan sinulle käyttövalmiina. Samalla saat valmiit ja vaaditut tarkastuspöytäkirjat remontista.

Olemme sinuun vielä jälkikäteen yhteydessä ja varmistamme, että kaikki on saunan osalta kunnossa.

Mielenrauhasi varmistamiseksi Nallen Kylpyhuoneremontti antaa saunaremonteille kahden vuoden takuun YSE 1998-rakennusehtojen mukaisesti.


KOTITALOUSVÄHENNYS MYÖS SAUNAREMONTIN HINNASTA

Ethän unohda hyödyntää kotitalousvähennystä! Ammattilaisilla teetetty saunaremontti on kotitalouksille verovähennyskelpoinen.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä »